PROMOBIZ oferă servicii profesionale pentru personalizarea de materiale promoționale, ajutându-vă să vă reprezentați brand-ul într-un mod cât mai atractiv, de la concept și grafică până la produsul finit.

Oferim o gamă variată de posibilități de personalizare pe diferite suporturi prin: gravură laser, tampografie, print UV policromie, serigrafie, transfer de serigrafie, cutter ploter, print digital și offset, print de mari dimensiuni indoor și outdoor.

Din cataloagele virtuale (butoanele din stânga) vă puteți alege suportul de personalizare, având la dispoziție o gamă largă de pixuri și stilouri, agende, calendare, accesorii de birou , stick-uri USB, genți și articole de călătorie, umbrele, brelocuri, brichete, tricouri și articole sportive, etc.

De asemenea, personalizăm cărți de vizită, pliante, flyere, postere, roll-up-uri, stickere, broșuri, diplome, mape de prezentare, ecusoane, insigne, pungi de plastic și hârtie, magneți, încercând să găsim o soluție pentru orice suport prin care doriți să vă promovați brand-ul.

Oferim de asemenea, fără costuri adiționale, servicii de grafică publicitară și pregătire pentru tipar.